Retourneren

Bestelde lichtkoepels en bijbehorende accessoires kunnen binnen 14 dagen teruggestuurd worden, mits ze in onbeschadigde en ongeopende staat zijn. Echter, deze regel is niet van toepassing op alle producten. U vindt alle relevante informatie in ons retourbeleid op Lichtkoepelplaza.nl. Voordat u een artikel retourneert, moet u dit eerst aanmelden via ons ‘Herroeping en retour’ formulier. Het organiseren van de retourzending is uw verantwoordelijkheid. Als u een andere maat of type lichtkoepel wenst, kunt u deze gemakkelijk online bestellen en afrekenen op onze website.

Producten die specifiek voor u op maat zijn gemaakt, vallen niet onder het herroepingsrecht en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Wij informeren u hierover vooraf; na uw akkoord gaan we over tot de verwerking van uw bestelling.

Formulier herroeping / Retour

Herroeping/retour

U heeft een bedenktijd van 14 dagen om het product zonder opgave van redenen terug te sturen, beginnend vanaf de dag dat u het product ontvangt. Het product dient ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking teruggestuurd te worden. Voor gedetailleerde informatie over het retourproces, verwijzen we u naar ons retourbeleid op Lichtkoepelplaza.nl. De kosten voor het retourneren van de bestelling zijn voor uw eigen rekening. Wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het onbeschadigde retour wordt teruggestort.

Indien u een product binnen de bedenktijd wilt retourneren, vragen wij u om het onderstaande formulier in te vullen.

U ontvangt het retouradres per e-mail. Dus retourneren kan pas nadat u het retouradres van ons ontvangen heeft.

  Bestelnummer

  Staat van verpakking

  Adres gegevens
  Naam

  Adres en huisnummer

  Woonplaats

  Postcode

  Telefoonnummer

  Email adres

  Wat wilt u retourneren?

  Reden van herroeping * geen verplicht veld